Culi weekend met Jonathan Karpathios

Afgelopen weekend ging ik ging met Jonathan Karpathios mee naar Frankrijk, Bergerac, voor een culinair weekend samen met een aantal gasten van zijn restaurant en familie. Eigenaren Santi en Sandra beheren het fijne SimplyCanvas, waar we verbleven; glamping in coole safaritenten waarvan elke tent in het ‘washok’ een eigen douche en toilet heeft. Vrij luxe dus. Maar er is meer dan alleen glamping; Sandra en Santi willen zoveel mogelijk in balans leven met de natuur en een ecovriendelijke vakantiebestemming te zijn. Ze hebben een biologische groentetuin, waar Jonathan zijn kruiden en groenten plukten voor de gerechten, ze doen aan zonne-energie en het water voor het huis en het badkamergebouw komt uit de put. Zoveel mogelijk water wordt hergebruikt en gerecycled.

Jonathan en zijn gasten hebben fantastisch gekookt met producten van de boeren in de buurt, we hebben de heerlijkste ingrediënten gehaald op de markt in onder andere Issigeac, we zijn naar een jamproeverij gegaan en hebben de lekkerste wijnen geproefd.

Meer foto’s volgen binnenkort bij mijn portfolio.

Voor meer info: Jonathan Karpathios en SimplyCanvas

11_Daphne van Groeningen_Jonathan Karpathios_Eerlijk Eten

37_Daphne van Groeningen_Jonathan Karpathios_Eerlijk Eten

 

 

 

 

 

 

 

Comments

 • sandraissomewhere

  September 24, 2013 at 6:27 am

  Hoi hoi

  Fantastische foto’s, prachtig oog heb je en heerlijk om door jouw ogen ons plekje te zien. Veel glimlachen op de vroege ochtend bij ons.

  groetjes Les Sansan

 • Daphne

  September 24, 2013 at 9:28 am

  Thanks Sandra en Santi! Wat leuk te horen!! Ook hier een glimlach;-)

 • Culi break in France verslag | Dagboek van een Chef

  September 24, 2013 at 8:20 pm

  […] verslag daar hoef ik weinig meer aan toe te voegen en de foto’s zeggen meer dan woorden: Foto’s Culi weekend Geschreven door: Jonathan | 24 september 2013 | link Geplaatst in Prive ← […]

Your email address will not be published. Required fields are marked *