Referenties

“Ha die Daphne, we hadden je al veel eerder willen bedanken voor de mooie fotoreportage van ons huwelijk, maar dat is er de laatste maanden bij ingeschoten. Helaas! Want we waren en zijn juist bijzonder onder de indruk van de foto’s, en zijn er dus ook erg blij mee. Daar komt bij dat deze vreugde en waardering in onze omgeving breed wordt gedeeld: we hebben flink wat afdrukken van je foto’s rondgestuurd (bijvoorbeeld aan Italiaanse vrienden) en de respons is zonder uitzondering enthousiast. En dan niet alleen omdat het hier afbeeldingen van een feestelijke gelegenheid betreft, maar vooral ook om de toffe eigen stijl en hoge kwaliteit. Niet voor niets hebben mijn broer en zijn vriendin zich voor hun huwelijk ook tot jou gewend. Alsnog alle dank, Daphne! (beter laat dan nooit!)Rest ons verder te zeggen dat we volop hebben genoten van de bruiloft, en dat was mede dankzij jouw fijne aanwezigheid en prachtige werk. Veel succes en plezier met alles wat op je pad komt. Goeds ook verder! Let yer mind and fancy roll on”, Zeger en Lidwien.  

“Ha Daphne,
Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt van het sprookjeshuwelijk van mijn zusje! Echt mooi hoe je iedereen echt hebt weten te pakken in je foto’s. Geen geposeerd gedoe maar gewoon zoals het was”!

 

“Dit zijn de vetste foto’s van de hele wereld!!! Leuk ook dat je me een paar prints hebt gestuurd! Dude die fotografe is wel geniaal. Een stel mooie mensen op een kluit is natuurlijk wel bevorderlijk, maar ze heeft het zo mooi vastgelegd…Was een fantastische dag ouwe, jullie bedankt”. 

“Hey Daphne, vandaag is het de laatste dag van onze honeymoon en we hebben net op ons balkon met uitzicht over de Atlantische Oceaan de slideshow bekeken. Met tranen in onze ogen hebben we de prachtige foto’s bekeken. Wauw, wat een geweldig mooie weergave van deze geweldige dag. We zijn heel erg benieuwd naar de rest! Complimenten voor je werk, we zijn echt onder de indruk”. Groetjes Josselien en Jeroen

“Hai Daphne, we hebben net vanochtend al het fotomateriaal binnen gekregen. We zijn echt supersuper enthousiast, het dringt volgens mij nog steeds niet tot ons door… we zijn er echt helemaal van onder de indruk. Echt we hadden het niet beter kunnen wensen!!! Elke foto is gewoon een verhaal, indruk, gebeurtenis op zich, je kan er naar blijven kijken, echt helemaal geweldig!!!! Echt ik kan niet genoeg benadrukken hoe blij we met het resultaat zijn. Echt enorm hartelijk dank hiervoor”! Lieve groet, Renate en Wiebe 

“..foto’s van Daphne zijn prachtig geworden. Een erg mooi aandenken. Ik hoop dat we nog eens zo’n mooie tentoonstelling kunnen organiseren!” VrGrt Annemieke (burgemeester van Leusden) 

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *